Vpis na vadbo joge

Naša želja je ustvarjati skupnost, ki podpira zdravo in srečnejše življenje.

Konec lanskega leta smo se preselili v popolnoma nove prostore, ki so postali naš hram dobrega počutja. V kvalitetno opremljenem in prijetnem joga studiu Joga Vita izvajamo vadbe joge, katerih namen je:

  • izboljšanje zdravja ter gibčnosti telesa,
  • naučiti pravilno izvajanje jogijskih položajev (asan),
  • sprostitev uma in telesa ter predajanje znanja kako živeti čuječe (meditacija, tehnike dihanja),
  • izboljšanje osredotočenosti ter uspešno spoprijemanje z vsakdanjimi izzivi,
  • živeti polno in pomirjeno.

Naše vadbe so razdeljene v tri težavnostne stopnje. V kolikor ste v dvomih, bomo veseli vašega sporočila in vam bomo z veseljem svetovali glede primernega termina za vas.

  • Poleg tega imamo tudi Joga 55+  (vadba, ki je krasno prilagojena starosti nad 55 let), ter še dodatno Jogo za upokojence.

Kljub temu, da je sedaj naš joga studio še večji, pa omejujemo velikost skupine na 14 udeležencev. Tako predlagamo, da si s prijavo zagotovite mesto v svoji matični skupini. Seveda bodo še naprej možne menjave terminov in nadomeščanja neobiskane vadbe. Pri tem nam bo pomagal program v katerega vas ob prijavi vpišemo in preko katerega se boste sami prijavljali oz. odjavljali od vadbe.

Za takrat, ko pa se vadbe v studiju ne morete udeležiti, pa vam pošljemo posnetek vadb. Tako, da ostanete v jogijski rutini.

Predlagamo, da si ogledate naš URNIK vadb, ter poiščete ustrezen termin ter vadbo zase.

Boste prvič pri nas? TUKAJ je še več informacij.

Zapomnimo si, da smo posebni ljudje in da nam lahko uspe vse. Dajmo življenju tisto najboljše kar je v nas in bodimo ponosni, da smo kar smo.

Pošiljamo vam topli pozdrav in se veselimo vadbe z vami!

Namaste.

 

Joga Vita urnik 2023
Vpis na vadbe joge 2023
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kakovostnejše uporabniške izkušje na spletni strani. Za več informacij o piškotkih kliknite Varovanje zasebnosti . Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov.