VADBE

Joga za začetnike

Stopite na pot joge v udobnem in strokovno podkovanem okolju. Vadili boste v skupini jogijskih začetnikov. S seboj ni potrebno ničesar prinašati, bodite le udobno oblečeni in odprtega duha!

Na teh vadbah vas bomo seznanili z osnovnimi jogijskimi položaji, njihovimi imeni in pravilnimi poravnami. Naučili se boste tehnik dihanja, okrepili svoje telo, povečali gibljivost in tudi samozavest. Sprostili boste telo in um.

Jutranja joga

Z nasmehom in dobro voljo bomo s tekočim gibanjem skozi jogijske položaje (asane) prebudili in raztegnili celotno telo, krepili mišično strukturo ter poglobili zavedanje diha. Pri vadbi joge smo prijazni do telesa in uma. Joga nam pomaga zmanjšati stres in zaživeti bolj polno in zdravo življenje.

Širok spekter vaj je primeren tako za začetnike, kot tiste, ki se z jogo ukvarjate že nekaj časa.

Nadaljevalna vadba

Za vse tiste, ki ste že obiskovali naše vadbe joge oziroma ste se z izvajanjem jogijskih položajev že spoznali.

Vadba povezuje jogijske položaje (asana), dihanje (pranayama) in umirjanje ter osredotočanje uma. Prepoznavamo svoje fizične in umske potenciale, medtem ko urimo pozornost, moč, gibčnost in sproščanje.  Sklopi  položajev so na vsaki vadbi drugačni, delujejo celostno, ter zmeraj predstavljajo izziv.

Vinyasa Flow

Dinamična vadba, ki povezuje dih in gibanje. Zaporedje položajev, ki se “pretakajo” iz enega v drugega ustvarjajo fluidno vadbo, ki je odlična za ljubitelje gibanja.

Združuje polarnosti poravnave in dinamike, anatomije in energije, aktiviranosti in sproščanja, zunanjega in notranjega, osredotočenosti in prepuščanja, strukture in spontanosti.

Joga 55+

Vadba primerna za starost 50 let in več. Za tiste, ki iščete varen in učinkovit način kako izboljšati svoje fizično in duševno zdravje, kako do boljšega spanca in splošnega dobrega počutja.

Pripravili smo vadbo joge, ki vam bo pomagala doseči te cilje.

Koristi vadbe: Večja fleksibilnost in ravnotežje. Boljši spanec in manj stresa. Izboljšana moč mišic in kosti. Več gibanja in energije.

Individualna vadba

Z nenehnim raziskovanjem in izobraževanjem vam želimo predajati znanje, ki jih potrebujete, da se pri vadbi joge počutite udobno in samozavestno. Sami ali v skupini. Vadbo joge, prilagodimo vašim željam. Za 60 minut individualne vadbe se cena giblje od 50 do 70 eur. Odvisno od izkušenj in razpoložljivosti učiteljev. Po dogovoru lahko oblikujemo tudi vadbe za manjše skupine.

Povpraševanje za individualne ure nam prosim pošljite na info@jogavita.si ali preko spodnjega obrazca.

Prva prijava na vadbo joge