Pure Yoga

Vadba povezuje jogijske položaje, dihanje in umirjanje ter osredotočanje uma. Prepoznavamo svoje fizične in umske potenciale, medtem ko urimo pozornost, moč, gibčnost in sproščanje. Vadeče se spodbuja naj spoštujejo svoje lastne zmogljivosti, zato položaje prilagajamo, uporabljamo pripomočke in oblikujemo variacije položajev, ki so varen izziv cone udobja posameznika. Niso potrebne predhodne jogijske izkušnje.

Vadbe vodi Katja.

 

Karma Yoga

sonce2.png

Vadba primerna za začetnike. Osredotoča se na pravilne poravnave položajev, počasnejše zaporedje gibanja in osredotočanje na dih. Vadeči lahko pričakujejo strukturo položajev, ki bodo krepili hrbtenico in trup, ter razstrupljali telo.

Plačilo za vadbo so prostovoljni prispevki. Celotni znesek zbranih prispevkov namenjamo lokalnim humanitarnim ustanovam in društvom za zaščito živali.

Vadbe vodi Maša.

Wake up Yoga

kratka-crta9.png

Pričnite dan tako, da se boste počutili čudovito v svojem telesu! S prijetno prebujenimi mišicami bo vaš korak v nov dan lahkotnejši. In lažje se boste spoprijemali s stresom vsakdanjika ali ga morda sploh ne boste začutili. 

Naj postane povezava telesa in duha rutina, ki vas bo krepila na vseh nivojih.

Vadbo vodi Katja.

Hatha Yoga

kratka-crta8.png

Joga po vzoru BKS Iyengarja temelji na razvijanju moči, vzdržljivosti, koordinacije, gibčnosti, vztrajnosti itd. Vadbe so strukturirane tako, da delujejo spodbudno na zdravje in zmožnosti telesa ter stabilnost uma. Namenjene so vsem, ne glede na fizično zmogljivost, izkušnje ali starost.

Vadbo vodi Neža.

 

Yog

kratka-crta9.png

Namen te vadbe joge je povezovanje.  Povezujemo telo, duha in um. Povezujemo naše energije, dihe in občutenja. Dinamiko in umiritev.  Povezujemo asane - položaje , dihalne tehnike in meditacijo. Moč, ravnotežje in fleksibilnost.

Vadbo vodi Maša.

Pravljična Yoga

kratka-crta8.png

Pravljična joga je igra in vadba z elementi joge, kjer se otroci spoznavajo s svojim telesom, s preprostimi tehnikami in seveda z asanami, v katere jih zvabijo pravljice. Poudarja se pozitivnost, netekmovalnost in prisotnost v danem trenutku. Na vadbi so dobrodošli tudi starši.

Vadbo vodi Mojca.

Obnovitvena Yoga

S svojim nežnim in zdraviteljskim pristopom ta vadba joge sprošča globoke napetosti po celotnem telesu. Posebno pozornost namenjamo hrbtenici in medenici ter se lotevamo položajev za krepitev hrbtnih in trebušnih mišic. Vadba je primerna za tiste, ki okrevate po poškodbi, bolezni, imate težave s hrbtenico ali se
preprosto počutite preobremenjeni.

Vadbo vodi Katja.

 

Acro Yoga

kratka-crta8.png

Akro predstavlja akrobatiko. Joga pa v akrojogi ni tista klasična joga, na katero vsi pomislimo. Je del, kjer začutimo sami sebe, ko se spoznavamo sami s sabo, zlasti v nadzorovanju gibov, nenehnem iskanju ravnotežja in sinhronizaciji s partnerjem. Akrojoga je namenjena vsem. Raziskujemo svoje telo in njegove zmogljivosti.

Vodita Nina in Luka.

Več 

Intengral Vinyasa Flow

kratka-crta9.png

Dinamična vadba, ki povezuje dih in gibanje. Zaporedje položajev, ki se “pretakajo” iz enega v drugega ustvarjajo fluidno vadbo, ki je odlična za ljubitelje gibanja. Združuje polarnosti poravnave in dinamike, anatomije in energije, aktiviranosti in sproščanja, zunanjega in notranjega, osredotočenosti in prepuščanja, strukture in spontanosti.

Vadbo vodi Katja.

Individualna vadba

karma.png

Z nenehnim raziskovanjem in izobraževanjem vam želimo predajati znanje ter nasvete, ki jih potrebujete, da se pri vadbi joge počutite udobno in samozavestno. Sami ali v skupini. Vadbo joge, prilagodimo vašim željam. Za 60 minut individualne vadbe se cena giblje od 40 do 60 eur. Odvisno od izkušenj in razpoložljivosti učiteljev. Po dogovoru lahko oblikujemo tudi vadbe za manjše skupine.

Povpraševanje za individualne ure nam prosim pošljite na info@jogavita.si.