Dobrodošli 
v našem studiju

Popolni začetniki in izkušeni jogisti – skoraj vsaka vadba je zasnovana tako, da se izvajanje jogijskih položajev prilagaja stopnji posameznika.

Pridite 5 – 10 minut pred pričetkom vadbe. Seznanili se boste z vašo učiteljico, ki vam bo dala za izpolniti pristopno izjavo.

S seboj prinesite flaško z vodo in podlogo za vadbo. Bodite oblečeni večplastno, v oblačila ki vas ne vežejo in so udobna. Vadimo bosi ali v nogavicah. V kolikor nimate svoje podloge, si jo lahko izposodite pri nas. 

“Narediš po svojih močeh in postopoma napreduješ. Vzemi si čas. Ne tekmuj. Ne z drugimi. Ne s seboj. Sledi svojemu tempu. Ni začetka in ni konca. Zmeraj smo le tukaj in zdaj.“

Katja

Kako se lahko prijavim?

Predlagamo, da si ustvariš tudi svoj uporabniški račun, preko katerega se lahko prijavljaš  na željene vadbe ter imaš pregled nad plačili in porabljenimi obiski.

Če imaš dodatna vprašanja nam jih lahko pošlješ preko spodnjega obrazca in z veseljem ti odgovorimo.

Vaš prihod

Bodite točni. Ne delajte si stresa s prihodom zadnji trenutek. Vzemite si dovolj časa, da se v miru namestite. Seveda pa se bomo v vsakem primeru potrudili, da bomo za vas, ko pridete, naredili prostor. 

Svoje stvari si odložite v garderobi. Čevlje pustimo v preprostoru. V joga dvorano stopamo sezuti. Dragocenejše predmete ter denarnice imejte pri sebi.

O mobilnem telefonu

Prosimo, da nastavite vaše telefone, ure, vso vašo tehnologijo na tiho ali na letalski način (ne na vibriranje, je moteče).

Večina od nas ima prezaposleno življenje in tudi naporno. V tem prostoru pa se vsi skupaj osredotočimo, umirimo, izvajamo jogijske položaje in dihamo. Nihče ne želi slišati zvonjenja ali vibriranja, ki prihaja iz torb.

Vemo, da želite lepo dišati, pa vendar

okus za vonje je zelo oseben in tudi lahko alergen za nekoga drugega. Prosimo upoštevajte, da nas je v prostoru več. Zelo bomo hvaležni, če za vadbo ne boste uporabili močnega parfuma.

Pripomočki

uporabljajte jih. So del vadbe joge in nam pomagajo pri pravilnih poravnah, včasih nam pomagajo, da lahko gremo v položaj globlje, včasih da nam je položaj super udoben!

Učiteljica vam bo povedala katere pripomočke boste potrebovali na vadbi in zmeraj ste dobrodošli, da vzamete to kar bo vašo vadbo podpiralo.

Prosimo, da po vadbi pripomočke skrbno vrnete na svoje mesto.

Povejte nam

Asistiranje z dotikanjem vašega telesa: je del naših vadb, ki je lahko v veliko pomoč. Seveda pa spoštujemo vaše želje in v kolikor ne želite, da se vas dotikamo nam to prosim povejte na začetku vadbe. Obljubimo, da nihče ne bo užaljen.

Pogovori med vami in učiteljico joge: so pomemben del naših vadb in delovanja. Če se dogaja karkoli takšnega z vašim telesom ali srcem, kar bi morala učiteljica vedeti, nam prosim povejte pred začetkom vadbe. 

Če se zgodi, da boste morali zapustiti vadbo pred koncem: nas obvestite v naprej, da nismo zaskrbljeni kaj se dogaja.

Q & A

Po tem, ko se vpišete na vadbo, vam bomo na vaš e-mail naslov poslali predračun. Poravnate ga lahko z nakazilom na naš TRR ali v gotovini pred pričetkom vadbe.

Ni potrebno. Podloge in vse ostale pripomočke za vadbo joge imamo na razpolago v studiju. Svojo podlogo prinesite po želji.

Udobno in večplastno. Za tisti bolj aktivni del vadbe priporočamo kratke rokave, pri sproščanju pa si nadenemo še vrhnje oblačilo z dolgimi rokavi. Vadimo bosi ali v nogavicah.

Pred studijem je na voljo nekaj parkirnih mest primernih za bočno parkiranje. Sicer pa se najde prostor v okolici.

V tem primeru se lahko obisk nadoknadi v kateremkoli drugem terminu v istem tednu, ki je objavljen na urniku. Od “svoje” vadbe se v našem programu odjaviš, ter se prijaviš na drugo. Imamo pa tudi možnost, da se vadbe udeležiš preko ZOOM-a.

Obiski vadb joge se lahko izkoristijo le v obdobju vplačane vadnine. To je lahko v okviru 4 tednov, 12 tednov ali semestra. Neizkoriščene vadbe se ne prenašajo v naslednje vadbeno obdobje. 

Za preprečevanje okužb z novim koronavirusom SARS-CoV-2 je tako, kot pri drugih nalezljivih boleznih, ki povzročajo okužbe dihal, treba upoštevati splošna priporočila: 

 

 • Pogosto si umivamo roke z milom in vodo. 

 • V primeru, da v bližini ni umivalnika za roke, le-te razkužimo. V ta namen uporabimo namensko razkužilo za roke s 60 do 80 % alkohola. 

 • Upoštevamo higieno kihanja in kašljanja. Preden zakašljamo ali kihnemo, si usta in nos pokrijemo z robcem ali z zgornjim delom rokava. Robec nato odvržemo v koš za odpadke in obvezno umijemo ali razkužimo roke. 

 • Pazimo, da se z rokami ne dotikamo oči, nosu in ust. 

 • Izogibamo se tesnim stikom z ljudmi, še posebej, če kažejo znake akutne okužbe dihal (npr. nahod, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, mišicah, povišana temperatura …). 

 • Vzdržujemo medosebno razdaljo: v mirovanju vsaj 1,5 oz. 2 metra, v gibanju večjo. 

 • Strokovni delavci in udeleženci dejavnosti morajo biti na vadbi brez znakov akutne okužbe dihal. 

 • V primeru, da začutimo začetne znake okužbe dihal (npr. izcedek iz nosu, kihanje, kašljanje, bolečine v žrelu, povišana telesna temperatura …), si takoj nadenemo masko in prenehamo z aktivnostjo. 

 • V primeru, da zbolimo, ostanemo doma.

 • Prosimo, da na vadbo prihajate že primerno oblečeni za vadbo joge. 

 • Čevlje puščamo v zato namenjenem prostoru.

 • Priporočamo uporabo svojih pripomočkov. 

 • V primeru izposoje pripomočkov za vadbo v studiju, vas prosimo, da le te po končani vadbi razkužite.

 • Prosimo vas, da prihajate v prostor 5 min pred pričetkom vadbe.

Če imaš dodatna vprašanja nam jih lahko pošlješ preko spodnjega obrazca in z veseljem ti odgovorimo.

Prijava na vadbo joge