Naš joga studio

Deli novico

Joga Vita studio Maribor

Joga Vita deluje že 10 leto. Na to obletnico sem neskončno ponosna. Predvsem zato, ker vem kakšno pot sem prehodila do tega trenutka. Do trenutka, ko smo se zbrali, ter z vadbami joge in mehurčki praznovali naša jogijska druženja.

Naš hram joge in dobrega počutja nas na tej lokacija objema že kakšno leto. Smo pa sedaj tako daleč, da se s ponosom lahko tudi na »veliko« pohvalimo z njim.

Na vsaki vadbi nas je več in s polnimi dihi podpiramo drug drugega. V dobrem in slabem. Tako se tudi veča krog sodelavcev, pripravljamo nove vadbe joge, jogijske delavnice in oddihe ter načrtujemo širitev v nove kraje.

Budistične meditacije

Z Ani Wangmo Tenzin. Sobota, 1.4. 2023.  Od 9:30 do 13:00. Naša gostja je budistična redovnica, ki nas bo popeljala skozi različne meditacije ter znanja, ki

Preberi več »
Joga v parih

Joga v parih

Ob četrtkih 19:15 – 20:45 Joga v parih je vadba, kjer jogijske položaje izvajata dve osebi, ki si pomagata in vodita v položaj z dotikom. Pri

Preberi več »
gdpr-image
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kakovostnejše uporabniške izkušje na spletni strani. Za več informacij o piškotkih kliknite Varovanje zasebnosti . Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov.