Joga v parih

Joga v parih

Deli novico

Ob četrtkih 19:15 - 20:45

Joga v parih je vadba, kjer jogijske položaje izvajata dve osebi, ki si pomagata in vodita v položaj z dotikom.

Pri tem je ključnega pomena jasna komunikacija in osredotočenost na partnerja, hkrati pa ohranjanje pozornosti na lastnem telesu, dihanju in čutenju.

Položaji se gibljejo od partnerskih jogijskih položajev za začetnike do bolj akrobatskih položajev – akrojoge. Naučili se bomo nekaj enostavnih, statičnih položajev, ki jih bomo kasneje povezali v tok, gibanje po zraku. Skozi igro in zabavo razvijamo mišice, raztegljivost in ravnotežje.

Vadimo pa tudi zbranost, vztrajnost, komunikacijo in sodelovanje.

Vadba je primerna za vse starostne skupine in je odličen način za krepitev odnosa tudi izven dvorane, saj se poveča občutek medsebojne povezanosti in zaupanja. Lahko jo izvajamo s partnerjem, prijateljem, otrokom ali se povežemo s kom na tečaju.

Obiskujete lahko posamične vadbe ali se odločite za mesečni sklop vadb.

Pričetek: četrtek, 9. marec 2023.

Cena:

  • enkratni obisk: 15 € ena oseba / 24 € za par
  • mesečna vadnina: 40 € ena oseba / 70 € za par

Prijave:  jogaumaj@gmail.com

 

Z vami bom Živa Stojanovič, pedagoginja in performerka, vodim delavnice na področju gibanja, plesa, cirkusa in različnih zvrsti joge.

Izobraževala sem se na šoli za cirkus in ulično gledališče CAU v Granadi, svoja znanja redno nadgrajujem na različnih tečajih in študiram psihoterapijo na SFU v Ljubljani, saj me zanima integracija telesa, čustev, uma in duha.

Budistične meditacije

Z Ani Wangmo Tenzin. Sobota, 1.4. 2023.  Od 9:30 do 13:00. Naša gostja je budistična redovnica, ki nas bo popeljala skozi različne meditacije ter znanja, ki

Preberi več »
Joga v parih

Joga v parih

Ob četrtkih 19:15 – 20:45 Joga v parih je vadba, kjer jogijske položaje izvajata dve osebi, ki si pomagata in vodita v položaj z dotikom. Pri

Preberi več »
gdpr-image
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kakovostnejše uporabniške izkušje na spletni strani. Za več informacij o piškotkih kliknite Varovanje zasebnosti . Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov.