Joga nidra in zvočno sproščanje: PREBUJANJE V POMLAD

22. MAREC 2024 ob 19h

Dolgo pričakovana pomlad je tukaj. Čas svežih začetkov in prebujanja. Občutimo življenje, ki potihem žubori nekje globoko v nas. Zimski počitek je pripravil rodovitno prst, v katero bomo zdaj položili semena za naslenji cikel, ki se pravkar začenja.

Vabim vas potovanje v stanje sproščenosti. Namenili si bomo uro časa, trenutek v dnevu, ko se odmaknemo od vsakdanjika v svoj notranji svet.

Postavili bomo namero svojim novim začetkom. Globoko bomo sprostili svoje fizično telo v položaju šavasane, leže na hrbtu. Potopili se bomo v tišino, kjer bomo lažje slišali sebe. Prepustili bomo zvoku himalajskih posod, koshi zvončkov in drugih glasbil, da nas odpelje v stanje globoke sproščenosti. Naša pozornost bo lebdela nekje med spanjem in budnostjo, kar imenujemo joga nidra, jogijsko spanje.

Pričakujete lahko, da se boste iz svojega jogijskega spanja prebudili globoko spočiti, pretočni in v stiku s sabo. Pripravljeni na pomlad!

Potrebujete le udobna, topla oblačila.

Po želji lahko prinesete svojo podlogo.

Vse ostale pripomočke imamo v studiju.

Sproščanje traja 60 minut.

Cena je 18€.

Prijave na: info@jogavita.si

Špela Torič Joga Vita

Špela Torič

Ustvarjalka delavnice.

PRIJAVA NA DOGODEK

Za prijavo na dogodek izpolnite svoje podatke in označite dogodek/dogodke na katere se želite prijaviti.

Joga nidra in zvočno sproščanje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja kakovostnejše uporabniške izkušje na spletni strani. Za več informacij o piškotkih kliknite Varovanje zasebnosti . Z nadaljevanjem brskanja po strani se strinjate z uporabo piškotkov.