.

Ponedeljek

17:30-19:00

Maribor

Pure yoga s Katjo

.

19:30-20:45

Maribor

Karma yoga z Mašo

.

20:15-21:45

Lovrenc na Poh.

Pure yoga s Katjo

Torek

18:00 - 19:30

Radlje ob Dravi

Pure yoga s Katjo

Sreda

17:30-19:00

Maribor

Pure yoga s Katjo

.

19:15-20:45

Maribor

Pure yoga s Katjo (intenzivnejša)

Četrtek

18:15 - 19:45

Lenart

Pure yoga s Katjo

.

19:45 - 21:15

Maribor

Acro Jam z Majo

zel-črta-random.png

Petek

9:00-10:15

Maribor

Wake up yoga s Katjo

Nedelja

19:00-20:30

Maribor

Pure yoga s Katjo

 
 

Skupinska vadba (Maribor)

joga-vita-cenik-crta3.png

Posamezni obisk                       12€

4 obiski (4 tedne)                     40€

10 obiskov (12 t.)                       85€

 

   Skupinska vadba (vsi ostali kraji)

joga-vita-cenik-crta3.png

Posamezni obisk                        10€

4 obiski (4 tedni)                       35€

10 obiskov (12 t.)                        80€

 

Individualne ure - 75 min

joga-vita-cenik-crta3.png

Individualne ure (1 oseba)         40€

Individualne ure (2 osebi)     25€/o.

 
 

Popusti: Študenti, dijaki, brezposelni imajo 5% popust. Nudimo tudi nakup darilnih bonov!

4 obiski veljajo v obdobju enega meseca. Mesec se šteje 30 dni od dneva nakupa. 10 obiskov velja v obdobju 3 mesecev (12. tednov). Prenašanje neizkoriščenih obiskov v naslednji mesec ni mogoče.

Cenik velja od 01.09.2017

 

Pure Yoga

kratka-crta8.png

Vadba povezuje jogijske položaje (asana), dihanje (pranayama)in umirjanje ter osredotočanje uma. Prepoznavamo svoje fizične in umske potenciale, medtem ko urimo pozornost, moč, gibčnost in sproščanje. Vadeče se spodbuja naj spoštujejo svoje lastne zmogljivosti, zato položaje prilagajamo, uporabljamo pripomočke in oblikujemo variacije položajev, ki so varen izziv cone udobja posameznika.

Sklopi položajev so na vsaki vadbi drugačni, delujejo celostno, ter zmeraj predstavljajo izziv. Vodena tehnika sproščanja ob koncu vadbe sprošča, resetira in ponovno vzpostavlja ravnovesje simpatičnega in parasimpatičnega živčevja.

Niso potrebne predhodne jogijske izkušnje. Vadbe vodi Katja.

 

Karma Yoga

Vadba primerna za začetnike. Osredotoča se na pravilne poravnave položajev, počasnejše zaporedje gibanja in osredotočanje na dih. Vadeči lahko pričakujejo strukturo položajev, ki bodo krepili hrbtenico in trup, ter razstrupljali telo.

Plačilo za vadbo so prostovoljni prispevki. Celotni znesek zbranih prispevkov bomo namenili lokalnim humanitarnim ustanovam in društvom za zaščito živali (to je naša karma).

»Karma joga« vadbe so odličen način za vadbo joge v okviru svojih finančnih zmožnosti, hkrati pa podpirajo dober namen in nas povezujejo z drugimi na globlji ravni zavesti. »Ljubezen in nesebični odnos sta osnova vseh resnično velikih dejanj. Takrat ko je srce polno ljubezni in nesebičnosti, se to izraža v mislih, besedah in dejanjih.« 

Vadbe vodi Maša.

 

Prenatal Yoga

sonce2.png

Vadba joge med nosečnostjo ima čudovite koristi. Izvajanje jogijskih položajev krepi maternico ter mišice medeničnega dna. Izboljšuje prebavo, razgiba hrbtenico, lajša utrujenost in napetosti in revitalizira notranje organe. Vadba joge lahko ublaži tudi številne običajne nosečniške tegobe kot so slabost, zaprtje, krčne žile, otekanje in bolečine v hrbtu. Dihalne tehnike (pranayama) umirjajo in sproščajo ter dajejo materi večji nadzor nad njenim dihanjem tudi med samim porodom.


Kljub temu, da je prenatalna joga eden najboljših načinov za ohranjanje zdrave nosečnosti, se pred priključitvijo prosim posvetujte s svojim zdravnikom. Primerno za nosečnice po dopolnjenem prvem trimestru.

 

Wake up Yoga

karma.png

Pričnite dan tako, da se boste počutili čudovito v svojem telesu! S prijetno prebujenimi mišicami bo vaš korak v nov dan lahkotnejši. In lažje se boste spoprijemali s stresom vsakdanjika ali ga morda sploh ne boste začutili. 

Naj postane povezava telesa in duha rutina, ki vas bo krepila na vseh nivojih.

katja-portret2.png

Je ustanoviteljica in lastnica znamke Joga Vita, pod okriljem katere vodi vadbe joge v studiu Joga Vita v Mariboru in okoliških krajih. Z vadbami joge sodeluje s športnimi in humanitarni društvi, ter organizira prireditve in jogijske oddihe.

Zaposlena je bila kot »brand manager« za svetovno znano modno blagovno znamko. Živela je mestni način življenja, ki je bil poln strahu, nemira, stresa in finančnih planov. Temu se je odločila narediti konec. Ko je dovolj, je dovolj. Pustolovka po srcu in duhu je spremenila svoj življenjski slog.

Popolnoma se je posvetila odkrivanju brezmejne povezave telesa- uma- duha skozi jogijske položaje (asane), pranajamo in meditacijo. Njeno poučevanje joge je srčno. Svoje jogiste navdihuje, da izhajajo iz centra ljubezni in moči. Vsak posamezen gib in vsak dih je priložnost, da ustvarimo lepši prostor in živimo bolj polno. Z odkrivanjem svoje notranjosti se lahko dotaknemo najvišjega vira, sijemo močneje in navdihujemo tudi druge, da zasijejo.

Ustvarja igrivo in močno vadbo z zmeraj drugačnimi jogijskimi položaji in izzivi. Vadba joge je razvoj in svoje učence vzpodbuja, da se zavejo svoje svetlobe, medtem ko uživajo v lepoti svoje poti.

jzs-irju-300.png
masa-portret.png

Kot mestna punca, že od mladosti zaposlena, sem bila del kompliciranih in stresnih odnosov. Nekaj let nazaj sem ugotovila, da potrebujem spremembo. Da sprememba obstaja. Da imamo vsi na tem planetu priložnost za spremembo na bolje v vsakem trenutku in na vsakem kraju.

Moja sprememba se je začela s prvim obiskom vadbe joge, s prvim pravim globokim vdihom in izdihom, ter knjigo »Načelo LOLA«. Vse moje prioritete so se usmerile v raziskovanje duše in opazovanje svojih misli in dejanj, ter obvladovanje svojega telesa. Na tem mestu se je pojavila »Karma«, ki sem jo razumela na najbolj preprost način. Vse kar počneš, ti življenje vrača in zmeraj imaš možnost odločiti se med dobrim in slabim načinom življenja.

Po daljšem prakticiranju sem prepričana, da želim to stanje in znanje nesebično  predajati naprej vam, prakticirati z vami, vam pokazati in vas spremljati skozi spremembo vašega duha in fizičnega počutja.

 

M: +386 40 167 819

 

 
 
 
 
 

Maribor

Šentiljska ulica 37c

Lovrenc na Pohorju

Prireditveni prostor

Radlje ob Dravi

Športna hiša

Lenart

Vrtec, Gubčeva ulica 3