ucitelji-33.png
 
katja-krog-novo-53.png

Katja Valič

Moje poučevanje joge prihaja iz srca. Svoje jogiste navdihujem, da izhajajo iz centra ljubezni in moči. Vsak posamezen gib in vsak dih je priložnost, da ustvarimo lepši prostor in živimo bolj polno. Več…

maja-lasic-krog-44.png

Maša Lašič

Maša je certificirana učiteljica joge. Izobraževala se je na “Yoga Teacher Training Center” v Rishikeshu, Indija.

 
andreja-krog.png

Andreja Erdlen

Z jogo sem se srečala, ko sem bila stara sedemnajst let. V vadbi rada eksperimentiram svoje znanje radovedno dograjujem. Opravila pa sem tudi tečaj transcendentalne meditacije.

neja-krog.png

Neja Hafner

Neja je mednarodno certificirana učiteljica joge RYT 200, magistrica ekonomskih in poslovnih ved, raziskovalka življenja in ljubiteljica narave.

 

Mojca Drofenik

Mojca je certificirana učiteljica Integralne vinyasa joge, Hormonske joge po metodi Dinah Rodriguez, Joga Nidre, Prenatal joge ter Pravljične joge po metodi Urške Božič Bogataj.

neza-krog.png

Neža Lovše

Z vadbo Iyengar Yoge se ukvarjam zadnjih 8 let, z izobraževanjem za učiteljico Iyengar joge pa zadnjih 6 let. V teh letih sem se udeležila mnogo delavnic po Evropi in Indiji.

 
maja-krog.png

Maja Lešnik

S sedmimi leti izkušenj na področju joge, doma in v tujini, sem svojo diplomo za Kundalini učitelja, ki jo je odobril KRI, pridobila v Egiptu 2014. Sat Nam, z ljubeznijo.    

ninainluka-krog.png

Nina Vrban in Luka Bombek

Nina in Luka vodita mesečne delavnice ter individualne vadbe. Nina: Akrojoga je nekaj, česar sam ne moreš. Potrebuješ partnerja. In zaupati moraš partnerju.

 
rebeka-krog.png

Rebeka Rajšek

Joga je zame pogovor s seboj in s svojim telesom. Moja pozornost se takoj preusmeri v zavedanje tega trenutka in dogajanja znotraj mene. Verjamem, da nam naše telo lahko vse sporoča, le če smo mu mi pripravljeni prisluhniti.

 
 
 
naslovi-51.png
 

Urška Kozmus, DAstrolAS

Ena od mojih življenjskih poti je spoznavanje joge. Prinaša mi nova spoznanja o meni, o svetu in povezanosti vsega z vsem.

nikinaprijazna.png

Nikin tim

Nikina Prijazna vas je s soncem obsijano posestvo na vrhu griča. ki je s prihodom rešenih rejnih živali in z njihovimi hiškami, dobili podobo živalske vasi.

 

Urška Kvas

Nepoboljšljiv romantik, ki verjame, da na koncu še vedno zmaga dobro in da dobro se z dobrim vrača, večna popotnica - vase, v globine svoje duše in telesa ter širnega sveta.

 
 
naslovi-53.png
 
zaklina.png

Žaklina Kuzma

Sem energetska terapevtka, angelska terapevtka, trenerka za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti, intuitivna svetovalka, voditeljica meditacije in voditeljica Akademije osebnostne in duhovne rasti.

romana-krog.png

Romana Stojnšek

Pot življenjskega pohajkovanja ji polnijo stvari, kot so ljubezen ustvarjanja z naravnimi materiali, biti umetnica na večih področjih.. Romana z nami sodeluje kot oblikovalka letakov za Joga studio.

 
barbara-slika.png

Barbara Borko

Barbara Borko je grafična oblikovalka, podjetnica ter ljubiteljica umetnosti. Z nami sodeluje kot oblikovalka. Je tudi blogerka (Designneeds) in ilustratorka za Slovenian Heritage.

 
 
prvic-pri-nas-slika-55.png

Prvič pri nas?