prvic-prinas-42.png
 
DSC_8765-web.jpg
 

Dobrodošli!

Popolni začetniki in izkušeni jogisti – skoraj vsaka vadba je zasnovana tako, da se izvajanje jogijskih položajev prilagaja stopnji posameznika.

»Narediš po svojih močeh in postopoma napreduješ. Vzemi si čas. Ne tekmuj. Ne z drugimi. Ne s seboj. Sledi svojemu tempu. Ni začetka in ni konca. Zmeraj smo le tukaj in zdaj.« - Katja

Pridite 5 – 10 minut pred pričetkom vadbe. Seznanili se boste z vašo učiteljico, ki vam bo dala za izpolniti pristopno izjavo.

S seboj prinesite flaško z vodo in podlogo za vadbo. Bodite oblečeni večplastno, v oblačila ki vas ne vežejo in so udobna. Vadimo bosi ali v nogavicah. V kolikor nimate svoje podloge, si jo lahko izposodite pri nas.

 
DSC_8774-web.jpg
 
kratka-crta8.png

Vaš prihod

Bodite točni. Ne delajte si stresa s prihodom zadnji trenutek. Vzemite si dovolj časa, da se v miru namestite. Seveda pa se bomo v vsakem primeru potrudili, da bomo za vas, ko pridete, naredili prostor. 

Prosimo vas, da se podpišete na seznam prisotnih. Svoje stvari si med vadbo pospravite v enega izmed kockastih predalov, ki so na voljo v studiju.

kratka-crta9.png

O mobilnem telefonu

Prosimo, da nastavite vaše telefone, ure, vso vašo tehnologijo na tiho ali na letalski način (ne na vibriranje, je moteče).

Večina od nas ima prezaposleno življenje in tudi naporno. V tem prostoru pa se vsi skupaj osredotočimo, umirimo, izvajamo jogijske položaje in dihamo. Nihče ne želi slišati zvonjenja ali vibriranja, ki prihaja iz torb.

 

kratka-crta8.png

Vemo, da želite lepo dišati, pa vendar

okus za vonje je zelo oseben in tudi lahko alergen za nekoga drugega. Prosimo upoštevajte, da nas je v prostoru več. Zelo bomo hvaležni, če za vadbo ne boste uporabili močnega parfuma.

Pripomočki … uporabljajte jih. So del vadbe joge in nam pomagajo pri pravilnih poravnah, včasih nam pomagajo, da lahko gremo v položaj globlje, včasih da nam je položaj super udoben!

Učiteljica vam bo povedala katere pripomočke boste potrebovali na vadbi in zmeraj ste dobrodošli, da vzamete to kar bo vašo vadbo podpiralo.

Prosimo, da po vadbi pripomočke skrbno vrnete na svoje mesto.

kratka-crta9.png

Povejte nam

Asistiranje z dotikanjem vašega telesa: je del naših vadb, ki je lahko v veliko pomoč. Seveda pa spoštujemo vaše želje in v kolikor ne želite, da se vas dotikamo nam to prosim povejte na začetku vadbe. Obljubimo, da nihče ne bo užaljen.

Pogovori med vami in učiteljico joge: so pomemben del naših vadb in delovanja. Če se dogaja karkoli takšnega z vašim telesom ali srcem, kar bi morala učiteljica vedeti, nam prosim povejte pred začetkom vadbe. 

Če se zgodi, da boste morali zapustiti vadbo pred koncem: nas obvestite v naprej, da nismo zaskrbljeni kaj se dogaja.