Varovanje zasebnosti

 
 

Joga Vita, Katja Valič s.p.(JV) posveča posebno pozornost varovanju zasebnosti informacij, ki jih pridobi od uporabnikov te spletne strani (www.jogavita.si), in osebnih podatkov, ki jih uporabniki posredujejo.

JV se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam. V nadaljevanju vas bomo seznanili s sistemom zbiranja, shranjevanja, uporabe in širjenja osebnih podatkov:


Vstop in ogled kateregakoli dela JV spletne strani pomeni, da se strinjate z vsemi navedenimi omejitvami in pogoji uporabe spletne strani. Če se ne strinjate z vsem, vas prosimo, da JV strani ne uporabljate. Priporočamo vam, da občasno pregledate veljavne Pogoje uporabe oz. določbe o varovanju zasebnosti, saj so pravno zavezujoče.

JV uporablja zbrane podatke zgolj za namene, ki so navedeni v nadaljevanju. Vaših podatkov ne bomo zbirali, uporabljali ali razkrivali brez vašega dovoljenja v druge namene kot so navedeni v nadaljevanju ali kot to določa zakon.


Informacije, ki jih zbiramo:

Vaših osebnih podatkov ne posredujemo ali prodajamo tretjim osebam.

Osebni podatki: osebni podatki, kot so ime in priimek, telefonska številka, poštni ali elektronski naslov se zbirajo samo preko obrazcev na spletni strani, ki jih prostovoljno izpolnite ali preko elektronske pošte, ki jo neposredno pošljete na JV.


Vse zbrane osebne podatke dobijo predstavniki JV in jih uporabljajo zgolj za potrebe izpolnitve uporabnikovega povpraševanja. Tako pridobljeni osebni podatki ne bodo posredovani ali prodani tretjim osebam. JV zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev.

 

JV lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje
namene:


- obveščanja uporabnikov o novostih na spletni strani www.jogavita.si
- obveščanja strank o storitvah, ki jih nudi JV
- pošiljanje novic na elektronski naslov uporabnikov


V primeru, da ne želite prejemati obvestil o novostih na spletni strani www.jogavita.si oziroma obvestil o storitvah, ki jih nudi JV oziroma novic vas bomo na podlagi vaše odjave preko elektronske pošteinfo@jogavita.si prenehali obveščati o novicah, od katerih se boste odjavili.


Ta stran lahko vsebuje povezave do vsebin in spletnih strani tretjih oseb. Ti pogoji varovanja zasebnosti ne veljajo za vsebine ali spletne strani tretjih oseb, prav tako JV ne prevzema odgovornosti za posredovano vsebino ali vsebino na povezavah.


Vse spremembe v pogojih varovanja zasebnosti bodo sproti objavljene na tej strani. Sprememba pogojev ne bo vplivala na predhodno zbrane osebne podatke. Skladno z določili Uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (EU 2016/679) in Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, 86/04 in nadaljnji), sprejema družba Omnilingua d.o.o., Šmartinska cesta 106, Ljubljana, naslednjo:


IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV


Splošno
Izjava Joga Vita, Katja Valič s.p. o obdelavi osebnih podatkov, kot so: zbiranje, shranjevanje, urejanje, prilagajanje, spreminjanje, vpogled, preklic in uporaba. Povzeto po 4. čl. Uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (v nadaljevanju »Uredba«).

Katere osebne podatke obdelujemo?
Joga Vita, Katja Valič s.p. obdelujemo osebne podatke, ki so potrebni za kontaktiranje in obveščanje. To so ime in priimek prijavljenega oz. udeleženca našega tečaja ali dogodka, ki ga organiziramo. Elektronski naslov, telefonska številka, datum rojstva, izdani računi in prisotnost na vadbah.


Zakaj zbiramo in obdelujemo osebne podatke?
Namen obdelave osebnih podatkov je:
- Podatke o vašem imenu in priimku zbiramo zaradi izvedbe in oblikovanja vadb in ostalih delavnic. Te podatke potrebujemo tudi za izdajo računa.
- Podatke o rojstnem datumu potrebujemo zaradi razvrščanja v ustrezno skupino, ter za prilagoditev vadbe.
- Podatke o telefonski številki zbiramo zaradi možnosti obveščanja o morebitnih odpovedih ali spremembah v zvezi z vadbo iz kakršnihkoli razlogov.
- Podatke o elektronskem naslovu zbiramo zaradi obveščanja o novostih, posredovanju informacij, obveščanja o spremembah.
- Prisotnost na vadbah beležimo zaradi lastnega vpogleda, ter za preverjanje vplačane vadnine.


Kako me boste kontaktirali iz razloga trženja?
Po elektronski pošti vas bomo obveščali o novih storitvah, delavnicah, dogodkih in podobno. Obveščali vas bomo v obliki novic.


V kolikor se boste kadarkoli odločili, da podatkov v trženjske namene ne želite več dajati, lahko soglasje umaknete na način, da nas o tem obvestite na naš e-naslov info@jogavita.si.


Kakšne so moje pravice v zvezi z obdelavo osebnih
podatkov?

Sprejemamo vse ukrepe, da ohranjamo vaše podatke točne. Skladno z evropsko uredbo in slovensko zakonodajo imate določene pravice glede vaših osebnih podatkov, ki jih družba obdeluje. Predvsem imate pravico do dostopa do osebnih podatkov in popravka ali izbrisa osebnih podatkov, ali do omejitve obdelave ter pravico do ugovora obdelavi in prenosljivosti podatkov.
V kolikor želite uveljavljati katero od teh pravice, nas lahko kadarkoli kontaktirate na e-naslov info@jogavita.si

Ali razkrivamo in posredujemo osebne podatke tretjim osebam?
Ne. Ne razkrivamo, ne posredujemo ali prodajamo osebnih podatkov tretjim osebam. Vaše osebne podatke razkrijemo tretjim osebam, le v primeru da tako zahteva zakonodaja.


Kako dolgo hranimo osebne podatke?
Osebne podatke hranimo najdlje pet let od dneva, ko ste nam jih posredovali oz. ponovno potrdili soglasje za obdelavo, razen v primeru, da ste že prej umaknili soglasje za hrambo.
Osebne podatke, ki jih ne potrebujemo več za tekoče poslovanje in iz zakonskih razlogov, uničimo in trajno odstranimo ter izbrišemo iz vseh naših evidenc po poteku prej navedenega časa oz. takoj v primeru umika vašega soglasja za obdelavo.
Izjema je vaš elektonski naslov, ki ga hranimo za pošiljanje e-novic do trenutka vašega preklica oz. odjave.


Kako lahko kontaktiram družbo glede zaščite osebnih
podatkov?

V kolikor želite vpogledati v osebne podatke, ki jih hranimo o vas, jih spremeniti ali umakniti soglasje za hrambo, nas prosim kontaktirajte na info@jogavita.si
V kolikor se ne strinjate z načinom našega ravnanja z vašimi osebnimi podatki, imate pravico do vložitve pritožbe pri nadzornemu organu, t. j. pri Informacijskemu pooblaščencu RS. Vsekakor pa predlagamo, da nas o kakršnemkoli nestrinjanju najprej obvestite, da zadevo uredimo sporazumno.
V kolikor imate kakršnakoli vprašanja glede načina uporabe osebnih podatkov, ki morebiti ni naveden v tej izjavi, nas prosim kontaktirajte. Z veseljem se odzovemo. Končne določbe.

Ta izjava o varstvu osebnih podatkov začenja veljati z
dnem 25.5.2018.

Joga Vita lahko spremeni, dopolni, uskladi, popravi ipd. to izjavo, na način, da odraža njeno politiko poslovanja ter da se uskladi z veljavno zakonodajo.
Tako spremenjena izjava bo učinkovala od objave.
O vsaki spremembi vas bomo obvestili po elektronski pošti ter izjavo objavili na spletni strani www.jogavita.si.