Vodena meditacija z Žaklino Kuzma

53030485_2085944854826430_8349369011280019456_o.jpg

Meditacija “Z vibracijsko usklajenostjo do idealne teže”.

Sobota 16. marec ob 10h

Meditacije z Žaklino potekajo ob sobotah dopoldne. Tokratna meditacija ima temo Z vibracijsko usklajenostjo do idealne teže.

Namen te meditacije je, da spremenite stanje zavesti o tem, kako razmišljate glede hrane in da se osvobodite svojih starih programov. Meditacija vam bo pomagala, da se boste vzljubili in sprejeli točno takšne kot ste v tem trenutku.

V času pritiskov in nezadovoljstva se pogosto tolažimo s hrano. Mislimo, da se bomo boljše počutili, če bomo nekaj pojedli. Med meditacijo se boste osvobodili stresa, negativnih čustev in izkusili stanje ljubezni, zadovoljstva, sreče, veselja, mira in sprejemanja.

Ne gre za to, da bi morali jesti določeno vrsto hrane, da bi dosegli zaželeno. Gre za to, da ne morete jesti hrano, za katero verjamete da redi in hkrati biti vitki. Skratka, gre za vaše vibracijsko, energijsko ravnovesje. Če ste vibracijsko neusklajeni, vaša dejanja ne bodo obrodila sadov. To je razlog, zakaj je vaša presnova počasna in zakaj vaše telo ostaja v nezaželenem stanju. In ko boste v ravnovesju se boste na hrano odzivali drugače kot prej. Vaša presnova se bo močno izboljšala. Če bi bilo to odvisno od hrane, bi vsi kateri jejo podobno imeli podobne rezultate.

S tem, ko se močno trudite, da bi shujšali si naredite blokado. Telo je težko nadzirati, ko pade iz ravnovesja, saj ga nesete s sabo kamorkoli greste. Torej naš izgled in počutje predstavljate velik del naše vibracije.

Opis meditacije :

- sproščanje telesa
- prizemljitev
- čiščenje in uravnoteženje čaker z zlato belo svetlobo
- transformacija neskladnih energij
- osvobajanje vzorca, zaradi katerega se upirate idealni teži
- osvobajanje omejujočih prepričanj
- odpuščanje negativnih čustev
- osvobajanje potrebe po hrani
- sprejemanje novih, pozitivnih programov
- odpiranje ljubezni do sebe, sprejemanju, cenjenju, zadovoljstvu, veselju, spoštovanju, večji samopodobi
- delo z ogledalom
- vizualizacija želene postave

Prispevek: 22 eur

Prijave: zaklinakuzma@gmail.com

Po zaključeni meditaciji prejmete posnetek za večkratno poslušanje.


Naša lokacija: Joga Vita, Šentiljska cesta 37c, Maribor