Otroška joga

53036331_606437739785320_3287044561615978496_n.jpg

Vsako sredo 16:30 do 17:15.

Starost otrok: 5 do 8 let (brez spremstva staršev)

Voditeljica: Neža Lovše


Joga pomaga otrokom in mladostnikom pri premagovanju čustvenih in fizičnih sprememb, ki jih preživljajo v času odraščanja. Razvija zdrav duh, disciplino in koncentracijo. Tisti, ki jo izvajajo, lažje prenašajo stres in so bolj zbrani kot njihovi vrstniki. Pri otroški jogi leži poudarek na gibanju skozi igro, ki krepi motoriko in veselja do življenja. 

Otroci, pridite se zabavat, družit in presenečeni boste koliko živali zmorete posnemati s svojim telesom!

O Neži:

Nekoč navdušena osnovnošolska balerina, ki se je prelevila v sodobno plesalko v srednji šoli in začela z jogo v vsakdanjem življenju prvič pri 18.letih v Mariboru. Med študijem arhitekture na Dunaju sem se posvečala občasnim delavnicam plesa, jogi, meditaciji. Ob delu sem obiskovala tudi delavnice »Dance for health«, kjer sem se naučila kako lahko določeni gibi ob določenih letnih časih poživijo telo in dobro vplivajo na organe v telesu, nekaj tega dela je predstavljala tudi tehnika tapkanja.                                                          Z Iyengar jogo sem prišla v stik leta 2011, intenzivneje sem se začela ukvarjati z njo leta 2013 in od takrat jo redno vadim in se izobražujem po svetu. Ob vadbi Iyengar joge sem spoznala kar nekaj vzporednic z vipassana meditacijo s katero sem se prvič seznanila leta 2011.

Radovednost po znanju, razumevanju delovanja človeka kot celote in duše ter nam še neznanega; so področja, ki so me že od malega vedno znova prevzela. Letos zaključujem izobraževanje za waldorfsko pedagogiko v Ljubljani, kar me še posebej inspirira pri delu z otroki.

Certifikat sem naredila v GRaz-u pri Kinder Yoga Expertin Sibylle Schoppel, njen program za otroško jogo pa je nagrajen z avstrijsko kakovostjo izobraževanja.

Cena: za 1 otroka 25 eur/ mesec

za 2 otroka iz iste družine 40 eur/ mesec

Prijave →