Meditacija "Tempelj zdravja"

Buddha.jpg

Meditacija Tempelj zdravja z Žaklino Kuzma

Sobota 26.1. ob 10h

Meditacije z Žaklino bodo potekale vsako drugo soboto. Prva meditacija ima temo Tempelj zdravja.


Na pot prebujanja, ozaveščanja, osebnostne in duhovne rasti sem se podala v zgodnji mladosti, ko sem zbolela. Kljub številnim operacijam mi zdravniki niso mogli pomagati in mi povedali, da nikoli ne bom ozdravela.

Sama sem se odločila, da temu ne bo tako. Podala sem se v nov svet in danes pravim, da je bila bolezen moj največji blagoslov v življenju, saj v nasprotnem primeru, ne bi zrasla v to, kar sem danes in ne bi prišla do vseh teh spoznanj.

Z meditacijo sem najprej ozavestila vzroke bolezni, miselne in čustvene vzorce, energijske zapise in jih preobrazila v pozitivne. Prebudila sem svojo intuicijo in aktivirala psihične potenciale. Začela sem dobivati uvide in rešitve. Ugotovila sem, da so vsi odgovori v meni. To je bil moj začetek, ki me je pripeljal do mojih uresničenih sanj.

Danes sem energetska terapevtka, angelska terapevtka, trenerka za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti, intuitivna svetovalka in voditeljica meditacije. Meditacije vodim na različne teme in sicer zdravje, zdravljenje z angeli, ljubezen, obilje, finančno obilje, zdravljenje srca, zdravljenje hrbtenice, aktivacija osme čakre, aktivacija DNK, čiščenje celičnega spomina,...

Vključiti meditacijo v vsakdanje življenje pomeni, živeti vsak trenutek budno. To pomeni biti povezan s samim seboj, biti umirjen, pozitiven, biti pozoren in se zavedati, kdo v resnici si.

Smisel meditacije je tudi v tem, da postane naš um umirjen in tih. Če je naš um umirjen, ne bomo občutili vsakodnevnega stresa. S pomočjo meditacije vzpostavljamo stik z našo globjo duhovno naravo.

Je tehnika, ki sprošča um, telo, duha in vpliva na psihofizično počutje človeka.

Prispevek: 22 eur

Prijave: zaklinakuzma@gmail.com

Po zaključeni meditaciji, vsak udeleženec še prejme posnetek meditacije za večkratno poslušanje.