Nežen 'flow' v jesensko obilje

38071941_1717780105002595_7311618519299260416_n.jpg

Nedelja, 7. oktober 2018, 18h - 20h

Čas pred luninim mlajem nežno šepeta, da je sedaj idealen čas, da se umaknemo vase in vzpostavimo ravnotežje od znotraj. Prihaja jesen in z njo čas za regeneracijo ter absorbcijo vsega, kar smo doživele tekom letošnjega intenzivnega poletja. 

 Ženske spremembe doživljamo drugače, bolj emocionalno in intenzivno. Zato je pomembno, da si v času sprememb, ko se čutimo še posebej izpostavljene, zberemo v varnem krogu ljubečih sester, si sočutno pogledamo v oči in ponudimo podporo ter dovolimo sprejeti, da je vse popolnoma OK kot je. Tehtnica prebuja in daje poudarek ženstvenosti, notranji lepoti in negi. Vse to in še več si bomo podarile na skupnem čarobnem srečanju, polnem pomirjujočih arom, melodij in nežnih gibov.

Delavnica bo povezovala elemente jin in lunarne joge kot tudi meditacije in bo obrednega značaja. Začele bomo nežno in s pomočjo regenerativnih poz sprostile napetosti ter omogočile telesu, da se odpre za regeneracijo. Nato bomo z lahkotnim gibanjem nahranile in se povezale s svojo dušo ter tako izpopolnjene zdrsnile v globoko meditativno stanje, ki je kot nalašč za postavitev novih namer ali pridobivanje odgovorov na vprašanja.

Povezane in okrepljene se bomo prepustile globoki sprostitvi in dovolile telesu, umu in duši, da absorbirajo vse kar nam je bilo dano sprejeti in deliti tekom čarobnega srečanja. Harmonija, ki smo se je naučile prebuditi v sebi, se bo iz našega centra širila navzven še dolgo po srečanju. 

Čarobno enkratno potovanje, ki ga ne gre zamuditi. Delavnica je namenjena ženskam, predznanje joge ni potrebno. Seboj prinesite predmet ali garderobo, ki v vas prebudi občutek lepote in ženstvenosti. 

Prostovoljni prispevek za kritje prostora in atmosfero je 10 eur. 

Število mest je omejeno.

Vse dodatne informacije in obvezne PRIJAVE na: naacal.sanctuary@gmail.com ali na številki 040 527 341.

O Michelle:  http://naacal.org/o-nas