Pravljična joga za otroke

yoga-for-kids-video.jpg

Termin vadbe: vsak četrtek ob 17.00

Pravljična joga je vodena vadba z elementi joge, posebej oblikovana za otroke že od najnežnejše starosti. Je igra in vadba, kjer se otroci spoznavajo s svojim telesom, s preprostimi tehnikami in seveda z asanami, v katere jih zvabijo pravljice.

Pravljična joga je nenasilen in spoštljiv odnos do sveta, soljudi in do samega sebe, poudarja pozitivnost, netekmovalnost in prisotnost v danem trenutku. Na vadbi so dobrodošli tudi starši. Po želji.

Vadbo vodi Mojca Drofenik.

Učiteljica Pravljične joge po metodi Urške Božič Bogataj in certificirana učiteljica Integralne vinyasa joge (RYT200) po metodi Nine Vukas iz Zagreba. Razen družini in dvoletnemu sinu, največ energije in časa namenjam jogi in drugim tehnikam, ki mi pomagajo pri spoznavanju sebe, pri osebnem razvoju in tudi pri razvijanju boljšega odnosa do drugih.

Med drugim so moje ljubezni igranje na tibetanske skledice, katere sem se učila pri Birmanu Shrestha iz Nepala, reiki, joga nidra, qigong radiant lotus in razna taoistična znanja. Z otroci rada delim svoja znanja in uživam, ko na pravljični jogi vsakih znova razveselim tudi svojega notranjega otroka.

Prijavi se →