Joga oddih "Welcome June"

Oddih Rogla-4.png

DOBRODOŠLE VSE ŽENSKE – Sprostite napetosti in revitalizirajte telo!

Zrak, lahkotnost, sprostitev.

Nežne očiščevalne vadbe  bodo pomagale prebuditi telo, ter  nas pripravile na  živahno poletje, ki je pred nami. Za telo in dušo!

Pridružite se vikend oddihu, ki ga bomo izpopolnile z jogo, meditacijo, čuječnostjo, naravo, izvrstno hrano in bivanjem, ter s PROSTIM ČASOM!

Z vami bomo Katja, Eva in Teja. Skrbno vas bomo vodile skozi procese, ki so postali del našega življenja. 

Termin: petek 1.junij – nedelja 3.junij 2018.

Čas prihoda in zaključka: Prihod je kadarkoli po 14h v petek popoldne.

Oddih se zaključi v nedeljo po kosilu. Predvidoma ob 14h.

Lokacija: Hotel Natura**** Rogla (1.517 m)

Program: 

  • 3 vodene vadbe joge za vitalnost, obnovo in sprostitev.
  • 2 vodeni večerni meditaciji.
  • Delavnica čuječnosti (mindfulness). Praksa bo vodena v naravi.
  • jutranja "pranayama" (vaja dihanja).
  • Pohod do Lovrenških jezer.

Cena:

-     160 eur na osebo za celotni vikend vključuje celoten program.

-     100  eur na osebo samo za soboto vključuje program, ki se izvaja na ta dan.

JOGA

Vadba joge bo primerna za vse stopnje, tudi za začetnike. Naš prostor bo v svetlem in zračnem prostoru ali pod soncem in na mehki travi. Prepoznavali bomo svoje fizične in umske potenciale, medtem pa urili pozornost, moč, gibčnost in sproščanje. 

Sproščanje telesa bo v spremljavi zvokov tibetanskih posod. Svežega pohorskega zraka se bomo nadihali tudi s tehniko jogijskega dihanja (pranayama). - Z vami bo Katja Valič.


ČUJEČNOST (MINDFULNESS)

Čuječnost je stanje, v katerem je naša pozornost čista, ne vrednoti in ne presoja, takšna pozornost lebdi nad vsemi mislimi in dražljaji in je blagodejna za naše fizično, psihično in duhovno stanje .

S čuječnostjo se učimo svojo pozornost usmeriti na svojo trenutno izkušnjo, kot se poraja tukaj in zdaj. Zavedamo se svojih misli, čustev, telesnih občutkov in namer ter zunanjega dogajanja, brez da bi se poskušali doživljanju izogniti ali ga kako drugače spreminjati.

Delavnica bo zajemala teoretičen in praktičen del, ter priročnik za domov. Spoznali boste osnove čuječnosti, njen pomen in kako jo integrirati v ritem življenja. Prakso bomo pod njenim vodstvom prenesli tudi ven, v naravo, ki jo bomo zaznali v vsej njeni polnosti.

Bogastvo izkušenj in znanje pa prenesli v svoje vsakdanje življenje. - Delavnico vodi Eva Kokol.


VEČERNA MEDITACIJA

Večer je čas počitka, ko se umirimo, naredimo inventuro dneva in se zahvalimo za dan ki je za nami. Čas ko ponovno vzpostavimo stik s svojim notranjim središčem in se vrnemo v svoj sveti prostor.  Vsak izmed nas pozna tiste dneve ko je naša glava preveč aktivna in nam misli ne dajo miru. Ključna stvar v takih dnevih je stopiti iz glave v srce.

Na večernih meditacijah bomo šli skozi proces iz mentala v srce. Naučili se bomo kako dvigniti svojo vibracijo iz nenehnega kalkuliranja, nadzora in šviganja misli, v srce, predanost, ljubezen. Aktivirali bomo svoj notranji tempelj in se prizemljili v svoje notranje središče. - Meditacije vodi Teja Kraner. 

Vse delavnice so izbirne, saj je to vaš čas. Prosimo vas le, da na izbrane delavnice pridete pravočasno. Prosimo, da upoštevate, da se lahko časovni razpored nekoliko spremeni. Smo prilagodljivi.

Vse delavnice so izbirne, saj je to vaš čas. Prosimo vas le, da na izbrane delavnice pridete pravočasno. Prosimo, da upoštevate, da se lahko časovni razpored nekoliko spremeni. Smo prilagodljivi.

IMG_7786.jpg

Njeno poučevanje joge je srčno. Svoje jogiste navdihuje, da izhajajo iz centra ljubezni in moči. Vsak posamezen gib in vsak dih je priložnost, da ustvarimo lepši prostor in živimo bolj polno. Z odkrivanjem svoje notranjosti se lahko dotaknemo najvišjega vira, sijemo močneje in navdihujemo tudi druge, da zasijejo. 

13882529_10208787728543340_8859496880582333561_n.jpg

»Vedno so me zanimale globine človeške duše, kje se skriva tisto, kar človeka osvobodi ter naredi življenje polnejše in zadovoljnejše.« - Eva Kokol

Eva je specializantka psihoanalitične psihoterapije  ter diplomirana iz psihoterapevtskih znanosti (Bachelor Psychotherapy Science) .

Zraven psihoterapevtskega dela je trenerka čuječnosti, že vrsto let pa se ukvarja tudi z vipassano meditacijo.

 

22308914_1924959997520886_2259061925164150467_n.jpg

Teja je mlada raziskovalka duhovnosti, ki vodi transformativne skupinske meditacije. Poglobljeno razumevanje življenjskega toka ji daje moč in navdih, da predano pomaga ljudem skozi najtežje obdobje – obdobje žalovanja ob izgubi bližnjih. V najtežjih in najtemnejših trenutkih ljudem osvetljuje pot s pomočjo individualnih intuitivnih svetovanj. 

PRIJAVA IN PLAČILO

Vaše prijave sprejemamo na info@jogavita.si

 Prijave →

Prijavo potrdite s plačilom nepovratne akontacije v višini 50 eur. Razlika do polnega plačila se poravna najkasneje teden dni pred dogodkom. To je 25.5.2018.

IBAN: SI56 6100 0000 5504 806 (Delavska Hranilnica d.d. Ljubljana)

Namen plačila: Joga oddih Rogla

BIVANJE IN HRANA

Rezervacijo za bivanje v Hotelu Natura Rogla uredite sami. V sklopu oddiha so za vse udeležence pripravili ugodnejšo ponudbo.

Pri rezervaciji v hotelu se sprejemajo vse želje glede hrane.

Po želji, vam pri tem z veseljem pomagamo.