Dobrodelna joga in gongi za Nikino prijazno vas.

jogavita

Datum in ura: petek, 18. maj 2018, ob 18h

Lokacija:  Radenci - park pri igralih (v primeru dežja: Dosor).

V sodelovanju z zavodom Nikina prijazna vas.

Vadba JOGE je primerna za vse stopnje, tudi za začetnike.
Vaša vaditeljica bo Katja Valič. S seboj si prosim prinesite podloge za vadbo joge.

GONG KOPEL -  Društvo Enovita Zvoki gonga, himalajskih posod ter drugih glasbil, nas vodijo v svet notranjega miru, nas prenovijo, očistijo naš um in telo ter nas povežejo z našim namenom. Rezultat je edinstvena izkušnja, po kateri se počutimo prerojeno, lahkotno, umirjeno in sveže. S seboj prinesite podložko, kaj za pokrit, flaško vode. 

Vstopnina: PROSTOVOLJNI PRISPEVEK, ki bo namenjen zagonu projekta Nikina prijazna vas, centra, ki v prvi vrsti poudarja ozaveščanje in zaščito, ter s tem pravice živali in ljudi.

Dobrodošli na tej dobrodelni jogi, s katero boste postali del zgodbe o nastanku najlepšega povezovanja z naravo, živalmi in ljudmi v Nikini prijazni vasi.

Nika in Mama, ter Pepa in Rozi so zgubile začasni dom. In edino kar nam je preostalo je, da zavihamo rokave. Lahko bi vrgli puško v koruzo, vendar smo se po prijetnem srečanju in druženju sklepčno odločili, da jim bomo zagotovili zavedno dom. Dom kjer bodo ljubljene in več kot zaželene.

Seveda že sama prvotna ideja nam je porajala pomisleke. Ni prav lahko vse pustiti za seboj in pričeti tako iz danes na jutri novo življenje. In danes je tu pred nami. Nova pot.

Nikina PRIJAZNA vas je prostor pod soncem kjer bomo združili ljubezen do živali, ljudi in našega doma planeta zemlja, v celoto.

Prostor je namenjen ozaveščanju o pomenu našega odnosa do ostalih. Prav tako pa se bomo tu družili. Imeli bomo tečaje joge, gongi (nad temi so navadno še najbolj navdušene živali), kuharske delavnice, tabore za otroke, poučevanje o zeliščih in še bi lahko naštevali. O vsem bomo sproti obveščali.

Tabori za otroke bodo namenjeni izobraževanju mladih, kako zelo pomembne so njihove vsakdanje odločitve in kako lahko pozitivno vplivajo na življenje. Približali jim bomo naravo in ob tem tudi njih same ter obstoj kot tak.

Vsekakor pa bomo potrebovali zagonsko pomoč. Živali nas bodo potrebovale ves čas. Torej vas vabimo, da se pridružite tej veseli druščini na popotovanju življenja.