Praznovanje zimskega solsticija

WinterWoman_1500-56a6dfde3df78cf77290a5cf.jpg

Četrtek, 20. december 2018

18:30 - 21:00


Draga Sestra! 

Dobrodošla na Obred ustvarjanja namere za prihajajoče leto 2019. Na obred, ko bomo v času, ki to najbolj podpira, spuščale, zažigale staro. Prepričanja, vzorce, spomine in misli, ki nam ne služijo več , ter tako pripravile prostor za Novo. 

S počasnim izvajanjem Pozdravov soncu bomo pozdravljale tudi svojo notranjo svetlobo. Sledila bo meditacija ob svečkah.

Povezale se bomo s pesmijo, s štirimi elementi, se povezale med seboj in vstopile v ustvarjalni proces. Svojo namero bomo podkrepile z ustvarjanjem makramé zapestnice s kristalčki. Zapestnice, ki nas bo tako celo leto spominjala na zaobljube sebi, ki so mala semena, iz katerih potem zorijo vsi ostali odnosi. 

Celoten obred bomo zaključile s pesmijo, z objemi in s hvaležnostjo v očeh! Makrame je starodavna umetnost vozlanja, ki nas tako kot druge veje umetnosti, pripelje bližje k sebi. Ustvarjalni proces hrani našo dušo, nas prestavi v meditativni proces. 

Hkrati pa nam končni izdelek, oprijemljiv in lep, razveseli srce ter našemu umu da občutek, da je bila kreativna meditacija koristna.

Privoščite si popolno sprostitev v nežno osvetljenem prostoru ter izkusite ugodje upočasnjenosti tempa in povezovanja s svojo notranjostjo.

Delavnica je primerna za vse. Niso potrebne jogijske izkušnje. 

Katja Valič.jpg

Katja Valič s svojo družino živi v Mariboru. Njen dom ji nudi prelepi razgled na Pohorje. Narava je njena muza.  Ritmi narave so njena glasba. Ljubezen in energijo črpa iz globokih vodnjakov modrosti matere zemlje. 

Njeno poučevanje joge je srčno. Svoje jogiste navdihuje, da izhajajo iz centra ljubezni in moči. Vsak posamezen gib in vsak dih je priložnost, da ustvarimo lepši prostor in živimo bolj polno. Z odkrivanjem svoje notranjosti se lahko dotaknemo najvišjega vira, sijemo močneje in navdihujemo tudi druge, da zasijejo. 

Vadba joge je razvoj in svoje jogiste vzpodbuja, da se zavejo svoje svetlobe, medtem ko uživajo v lepoti svoje poti.

Katja_Izola_22.jpg

Katja Bubnič je intuitivna umetnica makrame nakita s kristali.  Rodila se je z dvema levima rokama… ampak na potovanju po Južni Ameriki jo je makrame umetnost v prepletu s kristali tako omrežila, da je pričela ustvarjati.  Danes pod svojo blagovno znamko Chaska Art ustvarja in prodaja Makrame unikaten Nakit s kristali za Boginje.

Je Ženska, ki odkriva svobodo. Zaupa svojemu notranjemu glasu in Telesu.

Je mama, ki gradi srčen odnos s svojo hčerko in se uči ljubezni, sočutja, postavljanja meja, uživanja, igrivosti, prisotnosti, spoštovanja.

Je most med starodavnim in sodobnim. Ljubi ples. Dobro glasbo, ob kateri ji zavre kri, ki jo požene v divji ples…ali pa nežno glasbo, kjer je gib komajda viden…

Ljubi Naravo, tihe sprehode v gozdu kurjenje ognja, šepetanja reki in morju, veter v laseh in ljubo zemljo pod nogami.

Tukaj je za to, da opogumlja Ženske, da stopimo v svojo notranjo moč, obudimo in živimo svoje ženske naravne darove (ustvarjalnost, umetnost, gib, petje, povezovanje v naravi, ženski krogi…).


Cena: 45 eur

Prijave →

Nakazilo se izvede na račun Joga Vita :IBAN SI56 6100 0000 5504 806

Namen nakazila: Delavnica solsticij.

Po vplačani prijavi boste prejeli na mail sporočilo z ljubkimi navodili za pripravo na delavnico.

Po izkušnjah se ta delavnica hitro zapolni. Rezervirajte si svoje mesto, ter povabite prijateljico.