Zvok gongov z Antonio

IMG_3701.JPG

Lovrenc na Pohorju, sobota 17.11.2018 ob 18h

Namera: Spuščanje vsega, kar ne služi več in odpiranje novemu...

Opis: Zvok gongov  omogoča intenzivno energetsko čiščenje, predajanje bremen, potlačenih čustev, strahov, sprejemanje ljubezni, modrosti, vzpostavljanje energetskega ravnovesja, notranjega miru in harmonije, odpiranje duhovnih potencialov in še...

Obenem ima vsak ritual določen namen in sporočilo, tako, da se naš osebnostni razvoj nadgrajuje. In čeprav je meditacija v Zvoku skupinska, je vsak udeleženec v individualnem procesu, obenem pa moč skupine povzroči, da se individualne (in skupinske) namere manifestirajo lažje in hitreje.

AnTONia Pavlin: Sem po formalni izobrazbi dipl. med. sestra, sicer pa žena in mama treh otrok. Zvok in vibracijo raziskujem že odkar vem zase, z Zvokom prvinskih instrumentov pa ustvarjam deset let. Moja pot do točke "tukaj in zdaj" je imela kar nekaj "ovinkov".

Vse prej kot lahkotno otroštvo se je nadaljevalo v težko odvisnost. In ko sem že mislila, da ni izhoda iz sveta anoreksije in bulimije, sem spoznala Moč Zvoka gongov in ostalih prvinskih instrumentov. V Zvoku sem doživela preporod in našla pot iz teme. 

Vsako ustvarjanje z Zvokom je Zame edinstveno. Vsak udeleženec namreč v ritual prinese svojo nianso vibracije s katero se potem poveže vibracija prvinskih instrumentov.

Lokacija: telovadnica OŠ

Prispevek: 12 eur

Prijavi se →

S seboj si prosim prinesite podlogo za ležanje, koco/ deko, da vam bo prijetno toplo ter flaško z vodo.