Serija začetnih delavnic akrojoge

delavnica 4.jpg

1. delavnica, 17.september (15:30 - 18:30)

Spoznali se bomo z osnovnimi principi, ki nam bodo v pomoč pri vajah v paru. Osvojili jih bomo na igriv in razumljiv način. Kako sprejeti in nositi težo drugega, usklajenost, ohranjanje čvrstosti v telesu, orientacija v prostoru. 

Če prihajate prvič boste osupli česa vsega ste sposobni. Če pa ste se z akrojogo že srečali, boste dobili nove ideje ter izzive, ki vam bodo ponudili širši vpogled v prakso in dodali nekaj novih iztočnic.

 

2. delavnica, 15.oktober. (15:30 - 18:30)

Perspektivo obračamo na glavo. Posvetili se bomo stojam, s katerimi se bomo sprva spoznali v nekoliko manj zahtevnih in običajnih položajih.

Inverzije v paru so super, saj so dostopne tudi tistim, ki se s stojami še niste srečali ali pa nimate dovolj moči v zgornjem delu, da bi se na glavo ali roke postavili sami.

Na delavnici se bomo naučili nadzorovati svoje telo v prostoru tudi ko je obrnjeno na glavo ter ga spoznali v novi dimenziji.


3. delavnica, 19.november (15:30 - 18:30)

Čas je, da različne položaje povežemo med seboj v akrojoga flow. Flow pri akrojogi pomeni povezano zaporedje gibov in položajev. Delavnico bomo zato posvetili prehodom med elementi, dodali nekaj zanimivih asimetričnih položajev in se naučili kratek flow.

 

4. delavnica, 3. december (15:30- 18:30)

Na zadnji akrojoga delavnici v tem sklopu je na vrsti vaša ustvarjalnost. Skozi različne vaje in igre bomo prebudili kreativni izraz, ki se skriva v vsakem od nas.

Spoznavali bomo kontakt med dvema telesoma, kako se lahko podpirata, dopolnjujeta ter ustvarjata nove ustvarjalne strukture in položaje. Domišljiji odprite prosto pot in ustvarite unikatene svojevrstene povezave položajev.


Pridite sami ALI s partnerjem. Predhodne izkušnje z jogo ali akrobatiko niso potrebne!

 

Delavnice bo vodila Eva Brovinsky. Eva je predana in pozorna učiteljica akrojoge. Skozi večletne izkušnje in z izredno potrpežljivostjo, uči z natančnimi in jasnimi navodili ter poudarja učinkovito tehniko in sodelovanje, ki vam daje samozavest in močne temelje za napredovanje pri akrojogi, slacklinu, stojah…

______________________________________

OBVEZNE PRIJAVE. 

Prijave →

Cena:

1 delavnice: 25€

2 delavnici: 45€

3 delavnice: 65€

4 delavnice: 80€

 

Za potrditev prijave prosimo da vplačate akontacijo v višini 20€.

IBAN SI56 6100 0000 5504 806 (Delavska hranilnica d.d.)

________________________________________


Več o acroyogi najdete na www.letecajoga.org in FB Leteča joga