Praznovanje zimskega solsticija

winter-solstice.jpg

Četrtek, 21. december 2018

18:30 - 21:00


Zima je čas za udobje, za dobro hrano in toplino, za dotik prijateljske roke in pogovor ob ognju; zima je čas za dom. - Eddith Sitwell

Združimo se na hladen zimski večer in počastimo zimski solsticij.

Zaključimo 2017 s čarobno delavnico joge. Natanko 21.decembra, na dan zimskega solsticija, bomo počastili ta dan z ritualom ustvarjanja namere za leto 2018, nadaljevali s serijo Pozdrava soncu (Surya Namaskar), se prepustili Kundalini jogi, uživali v sproščanju ob zvoku tibetanskih posod, ter zaključili z meditacijo ob soju sveč (trataka).

Privoščite si popolno sprostitev v nežno osvetljenem prostoru ter izkusite ugodje upočasnjenosti tempa in povezovanja s svojo notranjostjo.

Vadba joge bo oblikovana tako, da bo umirila um in živčni system.

Delavnica je primerna za vse. Niso potrebne jogijske izkušnje.

IMG_7790.jpg

Katja Valič s svojo družino živi v Mariboru. Njen dom ji nudi prelepi razgled na Pohorje. Narava je njena muza.  Ritmi narave so njena glasba. Ljubezen in energijo črpa iz globokih vodnjakov modrosti matere zemlje. 

Njeno poučevanje joge je srčno. Svoje jogiste navdihuje, da izhajajo iz centra ljubezni in moči. Vsak posamezen gib in vsak dih je priložnost, da ustvarimo lepši prostor in živimo bolj polno. Z odkrivanjem svoje notranjosti se lahko dotaknemo najvišjega vira, sijemo močneje in navdihujemo tudi druge, da zasijejo. 

Vadba joge je razvoj in svoje jogiste vzpodbuja, da se zavejo svoje svetlobe, medtem ko uživajo v lepoti svoje poti.


maja profile picture.jpg

Maja Lešnik (spiritulano ime Pavan Atma Kaur), KRI certificiran učitelj Kundalini Yoge, ki se je pred petimi leti prvič srečala s Kundalini Jogo. To je bila ljubezen na prvi pogled. 
Redna dnevna vadba in meditacija ji omogočata boljši in lažji način življenja. In prav zaradi tega se je odločila, da širi ta znanja in v njeno največje veselje je da je prav ona lahko tista, ki vas popelje na to potovanje.
"Kakšen blagoslov je služiti in biti v podporo vsem vam na vaši poti kako  vzljubiti sebe, svoje telo, kako spoznati da je resnica v Vas samih in zaupati in verjeti v potenciale znotraj vas!"


Prijave →

Cena: 25 eur

Nakazilo se izvede na račun Joga Vita :IBAN SI56 6100 0000 5504 806

Namen nakazila: Delavnica solsticij.

Po vplačani prijavi boste prejeli na mail sporočilo z “domačo nalogo” s katero se boste pripravili na dogodek. 

Po izkušnjah se ta delavnica hitro zapolni. Rezervirajte si svoje mesto, ter povabite prijateljico.