Pustolovski teden na Hvaru

Potrebuješ teden dni popolnega odklopa, kjer se bodo tvoje dnevne aktivnosti prilagajale ritmu narave? PRIDRUŽI SE nam na rajski lokaciji na Hvaru, kjer bomo konec septembra, 

od 25.9. do 2.10.2016.

V sodelovanju z Alpskim društvom Stratus in naši družbi ga boste začutili nekoliko drugače.

Naklonjenost otoku se bo še poglobila. Ponujamo vam pisane možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi– pohodništvo, športno plezanje, plezanje nad morjem (DWS), veslanje z morskimi kajaki, joga na čudovitih lokacijah, hoja po traku (slack-line) in še kaj. Izberite sami!

Komu je tabor namenjen: ljubiteljem planin na Vidovi gori, plezalcem v stenah Cliffbase centra, jogistkam na obalah, plažah … Najlepše pa je to, da ste lahko vsi popolni začetniki ali pa stari mački.

Vse izbirate sami.

Lokacija: vasica Sveta Nedelja/plezališče Šuplja stina-Cliffbase na južni strani Hvara / Hrvaška

Kaj bomo počeli: bivanje v enkratnem okolju plezališča »Šuplja stina«, pohod na najvišji – najbolj razgleden vrh Hvara, obisk ruševin samostana in cerkve iz 15. stoletja, jutranja joga pod oljkami s super učiteljico joge, umirjeni zajtrki z razgledom na morje, voden izlet z morskimi kajaki in piknikom na plaži, preizkus poguma na ogromni gugalnici.

Izbrane vsebine našega druženja na Hvaru: intenzivni začetni tečaj športnega plezanja, nadaljevalni tečaj športnega plezanja+predavanja, tečaj plezanja v vodstvu – plezam kot prvi in plezanja večraztežajnih smeri, tečaj tehnike plezanja v dobri družbi, priporočila za prehrano pri športnem plezanju-predavanje, učenje hoje po traku (slack-line), analize opravljenih vadb & skupne večerje ob svečah.

Dodatne možnosti: gorsko kolesarske ture, poležavanje v viseči mreži, ležerno branje knjig … 

Potrebna oprema: spalna vreča, podloga za spanje, pribor za osebno higieno, sončna očala, kopalke, čelna svetilka, sveče, (v Cliffbase ni elektrike), topla večerna oblačila, kopalke, 2 vponki z matico, čelada, plezalni pas (opremo si je mogoče delno izposoditi).

Strošek tabora: 345 eur (vključeno bivanje in ves program: izposoja opreme, izposoja morskega kajaka, predavanja in inštrukcije).

Prijavi se →

Več informacij: http://www.drustvo-stratus.si/koledar/jesenski-tabor-hva